Bra Måndag!

Började dagen med lite ärenden.. tog en pause och gick igenom mailen. Wow vilken respons på blogginlägget igår! Mycket bra men också en hel del frågor. Frågor är bra!

En konversation jag hade med en tjej som hade läst inlägget , kände igen sig , hon har kompisar som är people of color. Hon kände att hon hade själv upplevt den strukturella samhällsrasismen gentemot hennes vänner som ofta hade samma känsla , att inte passade in. Vad gör man för att visa att man bryr sig? För mig är svaret enkelt. Fråga dig själv. -vad blir min roll? Att hålla käften säger mycket mer! ta handling, visa att du har ett hjärta , visa att du bryr dig. Om du inte vet vad du ska säga… var lite proaktiv. kunskap, bakgrund i problemet, fundera – hur kan jag bidra med att jobba emot den strukturella samhällsrasismen som faktiskt påverkar oss alla.. skapa en bättre omgivning för dig själv och alla andra , ja t.o.m. dig som tänker..det påverkar inte mig.. Jag vågar säga att du har fel! Det påverkar alla.

Hur som helst tycker jag att det va så fint att många valde att höra av sig 🤍

Har 2 inbokade digitala möten gällande detta och det känns stort , jag som hade lite ont i magen igår kväll och den där nervösa känslan bubblade upp, dumt att vara sårbar offentligt, Men nej värt varenda sekund.

Nu kolla på en superspännande serie, längtar efter varje Måndag! The undoing -HBO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s