En vanlig Tisdag…

Är man arg för att man står upp för sina åsikter? Kanske är man lite bökig att ha att göra med? Enligt mig absolut inte. många får det till negativitet. – hur går det ihop? Jag tänker att det är lite typiskt vår mentalitet här i Sverige , – blunda för saker som ”inte gäller mig” och titta åt andra hållet när något blir jobbigt.

Jag anser att vill man sätta ord på känslor, absolut, visst kan det låta aggressivt men helt ärligt, är det inte underbart när någon vill stå upp för något som är viktigt ? Vad det än gäller ?

När du är glad över något , visst uttrycker du det? Ingen som reagerar starkt på det, förutom förhoppningsvis med att visa att ni är glada för/med personen i fråga. Förstår ni hur jag menar?

Jag känner ändå att jag måste förklara mig själv. Det jag skrivit om är en stor del av vem jag är idag , idag mår jag bra över vem jag är , kämpar fortfarande med självkänsla och acceptans dagligen…men , jag kan dra nytta av mina erfarenheter idag förstå och lyssna, speciellt på mina barn.

Min dotter har läst allt det här och.. trodde hon skulle skämmas och tycka att det är onödigt att dela det här offentligt , men hon vart så glad att jag skrev om det här och har nu frågat om jag kan skriva ett inlägg om hennes upplevelse tillsammans med henne. min stora modiga tjej, det tar nog en stund, nog att vi pratar mycket om det här ofta , men blir känsligt när min modiga dotter vågar prata och visa sin verklighet utåt redan nu! Men så stolt! 🖤 som jag alltid sagt 1000 gånger starkare än vad jag någonsin vart ! 🤍

Bild tagen för ca 1 år sedan , inte lätt att fånga denna tonåring på bild 🥰

jobbigt att höra och läsa om det jag skriver? Ja , det kanske ska kännas , kanske är hela poängen? Om du skulle tycka det va deprimerande att läsa.. har du fått en liten del av vardagen som så många går omkring och bär med sig varje dag på ett eller annat sätt , alla har vi saker vi tampas med varje dag. Men kanske kan bli lättare när vi pratar?

I morgon fullspäckad dag, men förhoppningsvis lite spännande nyheter.. 😊

Vi hörs i morgon , lite vardagssnack , kanske kan jag dela lite kul med er 🖤

Love 🖤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s