Ung och impulsiv, det får jag sota för på Måndag!

19 åriga jag 😊

Idag har vart en rätt skön dag. 1 möte i morse, men gick inte helt som det var planerat pga av sjukdom från en av parterna tyvärr. Så blir uppskjutet , förhoppningvis klart till slutet av veckan. Om inte annat början av nästa vecka.

Nu till det roliga.. ska renoveras i vardagsrummet och byggas garderober i hallen/kök och mer förvaring. Kommer bli så bra , hoppa ni vill hänga med på min lilla renovering! offerten kom idag och nu är allt klart, så nu ska bara detaljerna sättas och startdatum 😊

Nu ni.. jag har vart ung och dum som få. I ett onyktert tillstånd fick jag och min bästa vän en brilliant idé att gå och tatuera oss… nej alltså katastrof! Jag fick nämligen för mig , att ha ett örnhuvud på axeln /armen var en fantastisk idé… givetvis inte!!! vaknade upp med en öm arm och en huvudvärk från helvetet…och givetvis ångest på det.. som serverat! Alltså det här var ju inte jag , inte alls på något sätt och vis! Nu har jag dragits med den hemska tatuering som förövrigt dessutom är rätt svår att tyda.. min mamma trodde jag hade tatuerat en dammvipa på armen.. är ni riktigt snälla så kanske jag bjuder på en privat visning av den här på bloggen 😖 Men nu ska jag äntligen bli av med den! Men är så nervös!

Som ni vet.. är jag mörkhyad så att ta bort tatuering med laser är inte det bästa, eftersom det blir som rosa ärrvävnad.. kanske inte heller så snygg.. så jag måste alltså göra en cover up.. lite ångest men samtidigt …det kan verkligen inte bli värre 🤣 Det återstår och se om jag blivit visare med åren eller om jag bara gör mitt misstag större… vad jag kan göra för cover up är också ganska begränsat .. det återstår att se 🤣

Kvällen bjöd på Yoga här hemma och långprat med min äldsta 🤍

Har ni fått jul-feeling än? Inte jag och jag älskar jul! Blir ju väldigt annorlunda i år men tycker vi har löst det rätt bra ändå ? Hur kommer er jul se ut? med tanke på att allt är annorlunda i år kanske ni har lite tips? Saker som ni gör hemma? Kanske dax att kasta in lite nya traditioner?

Trevlig kväll 🖤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s