Vilka otroliga mĂ€nniskor det finns đŸ–€

đŸ–€

TÀnk att jag skulle fÄ sÄ mycket respons efter bara nÄgra dagar, Àlskar att det finns sÄ mÄnga som lyfter , delar , pratar , och berÀttar deras upplevelser, inte bara om etnicitet utan ocksÄ om utanförskap , sÀrbehandling, klasskillnad, vÀrderingar etc.. sÄ bra! Men visst Àr vi alla rÀtt hÄrda mot oss sjÀlva.. som förÀldrar Àr vi inte tillrÀckliga etc..Men kom igen! vem fan Àr perfekt?! Jag Àr iallafall lÄngt ifrÄn perfekt och har blundat för alldeles för mycket, gapar nÀr jag tappar tÄlamodet.. inte gillat att konfrontera och lyfta och stÄ upp för mina Äsikter. allt man kan göra Àr vÀl att försöka sitt bÀsta? och veta att det aldrig Àr försent att börja ta handling vad det Àn handlar om!

Min dag startande bra, har fÄtt respons av ett vÀlkÀnt Beauty Brand som redan arbetar aktivt med mÄngfald och det syns tydligt och utan att det kÀnns pÄtvingat, fullt naturligt , authentic ! Vi har startat en dialog och mer om det vid senare tillfÀlle.. nÀr jag vet mer.. sÄ alla som tycker att jag klagar , JA jag klagar som bara fan pÄ varuhus , inköpare och marknaden som fortfarande inte tar sitt ansvar! Men kommer alltid se till att ge creed till de som ser problemet för vad det Àr , dom som Inte sticker huvudet i sanden, dom som arbetar aktivt med mÄngfald och acceptansen i Sveriges skönhetsindustri.

kommer alltid att tycka att det Ă€r en jĂ€vla sjĂ€lvklarhet att det ska finnas alternativ för alla vart du en kommer ifrĂ„n 👊

Sen planering av vĂ„r lilla renovering.. sĂ„ roligt , i morgon ska jag vĂ€lja fĂ€rger och material, grottat in mig i fĂ€rgkoder och annat. Sen spenderade jag hela eftermiddagen med min lilla man – Maximus đŸ€

đŸ„°

Nu har jag sÄn extrem huvudvÀrk att jag egentligen vill lÀgga mig i det mörkaste rummet och stÀnga bort allt ljus.. hatar dessa attacker!!

Vi hörs i morgon, det Ă€r ju Fredag!! đŸ„ł vad ska ni göra??

Love đŸ€

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s