Avslappnade helg och en bra start på veckan

Helgen bestod av planering för kommande vecka. På Måndag börjar renovering av vardagsrum och och lite annat smått i hall/kök så stay tuned 😉 förövrigt vart det lite pepparkaksbak , träning , bubbel och lite små fix. Egentligen ingenting speciellt men dom tillfällena är värdefulla för mig 🤍

Förövrigt har jag fortfarande inte köpt en enda julklapp än, känns som en sista minuten syssla för vår del ☺️ old habits die hard they say..

Igår försvann min förskräckliga tatuering som jag beslutade mig att göra ung, dum , onykter.. hade grym ångest eftersom jag var lite begränsad av vad man kunde få till utan att göra något riktigt stort, vart större än jag tänkte mig iallafall men omplacerad och absolut en lättnad att fått bort ångeststämpeln.

Före och efter, nu placerad mot baksidan av armen och ryggen! Så syns knappt framifrån, Bättre iallafall 🙃 John som gjorde den, riktigt duktig!!

I morgon ska jag ha ett möte med ett make up märke som jag tycker riktigt riktigt bra om , så spännande.. som några av er vet är min stora passion och det jag arbetat med dom senaste 18 åren är skin care / Beauty / fashion och en släng av interiör ,det sitter i fingrarna och en del av min identitet, inget jag behöver ifrågasätta.. mer som en DNA stämpel. Någonting jag vet att jag är bra på dessutom 🖤

🤍

Jag skrev i ett tidigare inlägg. Min dotter vill dela hennes upplevelse här . Känslan av att inte passa in och vara annorlunda, utanförskap med mycket annat,.. Den är på gång , vi tar lite i taget , rör upp massor av känslor hos oss båda. Det här är så viktigt och riktigt spännande , hur skolans agerande är idag, hur vi vuxna ställer oss till verkligheten idag och hur mycket visste vi verkligen? . Vad har hänt dom senare 20 åren?

Hoppas ni har en trevlig kväll. Nu ska jag kolla på Cobra Kai 😂😂 men alltså snälla!! Alla älskade väl karate kid ?? Eller ? Jag och min man började prata om en annan film..Big trouble in little China..😅 alltså wow!! Nostalgi! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s