Fashion can be a form of expression, a form of hiding and a way to boost ourselves, all at once.

Älskar just det när det gäller fashion. Fashion är inte bara Statement egentligen en spegel, en reflektion av hur vår dagsform är, talar om vad vi är på för humör helt enkelt? Håller du med?

Fashion och interiör och Beauty hänger ihop, att skapa något som man trivs i Så viktigt, allt handlar verkligen om balans. Känner du ett lugn när du kommer hem? Många har sagt att dom tycker det är fint hos oss, men har inte lyckats få till det som jag så att jag trivs , därför tog jag tag i det och målade upp en bild i huvudet .Nu blir den verklighet, tror det kommer bli jättebra! Även planer för baksidan och uteplatsen men det blir sommarprojekt 🤍 en sak intaget… erkänner.. det är en av mina svagheter. Allt ska helst bli gjort igår och färdigställt igår när jag startar något! Så det här med en sak i taget… inte min starkaste sida. Don’t judge , I do that just fine, all by my self. 😅😘

– Sandra Turner – Skönhet ,interiör ,kreativitet, färg och form och texturer är det bästa jag vet!

Det jag älskar mest av allt är – skönhet, mode och interiör har inga regler, du kan skapa vad du vill , inspireras av allt runtomkring dig.. inspireras av något som känns bra för dig. Också en slags kärlek! 🤍

Idag har jag glidit omkring i träningskläder hela dagen! Hunnit med allt som var tänkt men knappt 😅 – Klapp på axeln!

Vardagsrummet börjar ta form , håller tummar och tår att det blir färdigt innan jul. Och såklart att det blir som jag tänkt mig 🖤 🙏 Är ni lika nyfikna som jag på resultatet?

Om ni vill se lite små klipp av hur det artar sig kolla in på mitt konto via Instagram. Lite smått och gott från min vardag… som är som den är 🙃😘 @sandratturner

Trevlig kväll 🤍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s