Hemmafix.

Långledigt från bloggen, men nu är jag tillbaka , slut på ledigheten med andra ord 😘

Så för ca fem år sedan flyttade vi till ett nytt hus från lägenhet. En fin vila i bostadsrättsform på 115kvm . Allt var nytt fräscht , valde till en hel del tillval, vart superfint och fräscht.

Inredning, trender, färg ,form och texturer ligger mig varmt om hjärtat..men efter flytten drog även karriären igång… ordentligt , att hitta tiden att göra hemmet till det hemmet jag hade i tankarna fans det varken tid eller energi till, väldigt frustrerade. Hemmet är ju så viktigt. Att trivas och att man kan känna ett lugn, ett måste. Självklart ville jag ha det fint så köpte en massa möbler både nytt och fräscha begagnade möbler. Vågar inte ens tänka på hur mycket pengar det har gått åt. Möbler ,såsom soffor en mängder av olika tv-bänkar, garderober och små fix som ständigt har ändrats ,Vart aldrig helt nöjd men vilket slöseri med pengar! Halvdant och rörigt.

Det bästa tipset jag kan ge er är – fundera ordentligt hur du vill ha det , gör en mood board , Sök efter en massa inspiration, följ inte trender för att följa trender utan känn efter vad du tycker är fint och mår bra av kanske är det trendigt nu och du gillar trenden , kör på , det viktiga är att du trivs och glöm aldrig att trender förändras och det gör vi med ☺️ Tänk vad mycket pengar jag hade sparat om jag hade följt mina egna råd 😅

Ett exempel på en mood board av @victoria_alittlebliss på instagram.

Jag är ingen expert eller inredare men jag tycker det är otroligt kul! Texturer , former, färger, inredning.. av alla dess slag. Går hand i hand med det jag brinner för kosmetik och styling.

Nu börjar nedre botten äntligen att ta form. Detaljer som behöver sättas såklart.

Något som jag saknade hemma hos oss var att det fanns otroligt dåligt med förvaring, vilket givetvis var en prioritering nu när vi skulle fixa hallen/kök. Bilden nedan är en bild från hur det såg ut i de. Här delen… katastrof!

Innan bygget började!

Min tanke var att få till förvaring och för att kunna gömma skor, jackor men också att få till ett mysigt utrymme..

Ska berätta mer om material ,färger etc.. 🙏 så ska ni såklart få se hur vardagsrummet blev. Så ska ni få veta vilka toppen personer som hjälpte mig att få min vision till verklighet 🤍

Kram på er . 🤍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s