Födelsedagsfirande hela helgen đŸ€

Idag fyller vĂ„r Ă€ldsta 14 Ă„r đŸ„ł kommer ihĂ„g det som igĂ„r, just nu hade vi precis kommit in till sjukhuset och jag hade verkar frĂ„n helvetet! KrĂ€ktes av smĂ€rta och ingen lyssnade., ”lugn det hĂ€r kommer ta tid”30 min senare skrek jag ”I have to push” barnmorskorna sa ”no no no its to Soon love” undersöktes snabbt och barnmorskan sa ”Oh dear now I understand , its time , no wonder your pain was so intense” jag öppnades frĂ„n 3 till 10 cm pĂ„ en halvtimme, alltsĂ„ konstanta verkar utan pause…. hennes hjĂ€rtslag avtog och det sprang in massor av personal, lĂ€kare, narkoslĂ€kare , fler barnmorskor , en lĂ€kare sa till mig bestĂ€mt.. “this little girl needs to come out right now, so you need to focus” , jag hörde att dom pratade om emergency’s men tror Inte jag förstod allvaret just dĂ„.. Fick som en galen kraft och 2 punchar sĂ„ va hon ute. Helt tyst var hon men stabiliserades direkt nĂ€r hon kom ut. LĂ„g knĂ€pptyst och öppnade dom smĂ„ ögonen och lĂ„g bara och tittade helt tyst. Vilken grej sĂ„ hĂ€ftigt hur kroppen fungerar. I den sekunden förĂ€ndrades hela livet och den dĂ€r kĂ€rlen, den som man bara hört om men aldrig riktigt förstĂ„tt.. jag kĂ€nde den , frĂ„n topp till tĂ„Ă„, otrolig kĂ€nsla.

IgĂ„r firades hon av bĂ€stis och vĂ€nner pĂ„ resturang , vi mammor passade pĂ„ att gĂ„ ut och Ă€ta en bit vi med pĂ„ resturang runt hörnet frĂ„n dom sĂ„ vi kunde ta hem tjejerna efter firandet đŸ€

idag firar vi med familjen och bĂ€stis familj med tĂ„rta. Sen middag av dotterns val. fĂ„ se vad hon bestĂ€mmer sig för đŸ€

Solen skiner , vilken underbar dag, snart en liten promenad sĂ„ man fĂ„r i sig sĂ„ mycket D-vitamin man bara kan nĂ€r solen tittar fram. Hoppas ni har en fin dag! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s