Födelsedagsfirande hela helgen 🤍

Idag fyller vår äldsta 14 år 🥳 kommer ihåg det som igår, just nu hade vi precis kommit in till sjukhuset och jag hade verkar från helvetet! Kräktes av smärta och ingen lyssnade., ”lugn det här kommer ta tid”30 min senare skrek jag ”I have to push” barnmorskorna sa ”no no no its to Soon love” undersöktes snabbt och barnmorskan sa ”Oh dear now I understand , its time , no wonder your pain was so intense” jag öppnades från 3 till 10 cm på en halvtimme, alltså konstanta verkar utan pause…. hennes hjärtslag avtog och det sprang in massor av personal, läkare, narkosläkare , fler barnmorskor , en läkare sa till mig bestämt.. “this little girl needs to come out right now, so you need to focus” , jag hörde att dom pratade om emergency’s men tror Inte jag förstod allvaret just då.. Fick som en galen kraft och 2 punchar så va hon ute. Helt tyst var hon men stabiliserades direkt när hon kom ut. Låg knäpptyst och öppnade dom små ögonen och låg bara och tittade helt tyst. Vilken grej så häftigt hur kroppen fungerar. I den sekunden förändrades hela livet och den där kärlen, den som man bara hört om men aldrig riktigt förstått.. jag kände den , från topp till tåå, otrolig känsla.

Igår firades hon av bästis och vänner på resturang , vi mammor passade på att gå ut och äta en bit vi med på resturang runt hörnet från dom så vi kunde ta hem tjejerna efter firandet 🤍

idag firar vi med familjen och bästis familj med tårta. Sen middag av dotterns val. få se vad hon bestämmer sig för 🤍

Solen skiner , vilken underbar dag, snart en liten promenad så man får i sig så mycket D-vitamin man bara kan när solen tittar fram. Hoppas ni har en fin dag! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s