CAIA Cosmetic

The duo !

Jag klickade hem lite produkter förra veckan från CAIA Cosmetics. Hört både + och – , så på tiden att testa själv 🤍


Bronzer & Highlighter

Först! 🤍 Otroligt snygga! Stort plus! Dom ser nästan lite krämiga ut men det är dom inte, inte heller helt torra som ett kompakt torrpuder men mer åt det torra definitivt. Jag skulle säga att för mig passar dom här bra. Dock har dom inte massor av pigment vilket jag tycker är bra i det här fallet när det gäller just bronzer och highligter produkter, man får jobba upp önskat djup och lyster. Givetvis är det en smaksak men personligen tycker jag det är bra och blir ett snyggt jämt resultat. Dessutom ett lätt shimmer ✨ jag valde färgerna Monaco och Cannes. Jag skulle behövt en varmare ton på hightlightern. Det är ofta ett problem för mig med mörk hy även på andra mörkhyade jag sminkat under mina år inom beauty, undertoner spelar stor roll för att få till ett flawless resultat! MEN Jag skulle nog våga säga att ger ni dessa en chans så tror jag det kommer bli en grym hit i sminkväskan till våren och sommaren ✨

Rätt sugen på att testa ögonskuggorna

Mistarna är grymma! 2 i 3 kan man säga. Använd både som en fuktgivande primerspray och Setting spray + du kan använda den underdagen för att fräscha upp ✨ , doftar magiskt och det störta plusset för mig har pumpen fördelade sprayen så bra! Ni har säker vart med om någon settingspray som helt ballat ut och typ blöter ner hela ansiktet .. typ förstör allt… ahh precis den sprayen 😖 den gillas inte.. men den här pumpen 💋 älskar! Inte hunnit använda tillräckligt mycket för att bestämma mig för vilken av dom som tilltalar mig mest av dom , å andra sidan varför måste jag välja ? 🤍 överlag riktigt nöjd med produkterna! Saknar dock en varmare ton i highlightern. Tur att min 14 åriga dotter kommer passa perfekt i den 🤍 trevlig kväll 💋

Sugen på att testa deras ögonskuggor, så får se om pigmenten är så grymma som dom ser ut 🖤

Har du testat CAIA Cosmetics ? Vad tycker du om produkterna? 🤍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s