Rättvisa

Hej godingar! Hoppas ni haft en bra dag?

Min dag har vart lugn men mycket tankar har flugit omkring.

Några av er vet att jag hade en annan blogg tidigare där jag skrev om en nära vän som med ”hjälp” av myndigheter och oss vänner gjorde desperata försök att ta sig ur en relation fylld av våld och övergrepp , det vart ett tvärt slut på bloggen då mannen i fråga var nära slutet av sin dom och vi beslutade pga av hotbild att stänga ner.

Det var ett bra beslut!

Idag kom fällande dom nr 2 , vilket är en enorm lättnad, att det ska behöva gå så långt tänker man . Hur låga straffen är går att diskutera och tror nästan att kan hålla med om att straffen är löjliga här i Sverige, när det kommer till våld i nära relationer , speciellt när återfalls risken är hög enligt myndigheterna själva.

En dag ska jag berätta hela den tunga och mörka historian från min ståndpunkt som bästa vän, bakbundna händer och frustrationen när man inte får gehör.

Men som sagt idag kom domen som vart fällande på alla punkter och det är såklart en lättnad.

Är det över eller får min vän 1 år och andas innan det drar igång? Det återstår att se men finns inget någon av oss hoppas på mer, att det ska vara ett slut nu! För gott

Annars har dagen spenderats med lite allt möjligt! Sprayat om en förvaringsburk från grå till mattsvart…mellan samtal och det eviga knaprandet på tangentbordet , men tror förvaringsburken blir fin iallafall , vi får se i morgon 🤍 dagen har känts lite ostrukturerad om jag ska vara ärlig , det gillas inte, men just idag kändes det befogat.

I morgon blir det nya tag , i morgon blir det brunch med tjejerna och lite annat.

Vi hörs då..

Har du inte mig på instagram redan så hoppa in där så får ni följa med i vardagen 😉

@sandratturner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s